Huren E-chopper

Huren E-chopper Limburg - Brabant

Huren E-chopper, wilt u de omgeving van de Mookerplas in Limburg verkennen, huur dan onze stoere E-chopper. Marina Mookerplas beschikt over E-choppers welke u kunt huren. De E-choppers van Marina Mookerplas zijn compleet uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving van de Mookerplas en Mookerheide mee te verkennen en hebben tot circa 50 km rijplezier zonder bij te laden.

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want op is op!


Reserveren huren E-chopper

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één van onze E-choppers huren als u in het bezit bent van een brommercertificaat of een rijbewijs. De stoere E-choppers zijn eenvoudig te besturen en zitten zeer makkelijk om een leuke tocht in de omgeving te maken. Download voor vertrek de app Route.nl en kies een van de geweldige routes in de omgeving. De E-chopper kunt u reserveren en is voor 1 persoon geschikt. Via onderstaande reserveringsmodule kunt u kiezen welke dag nog beschikbaar is en reserveren.

Huren E-chopper

Wilt u de omgeving van de Mookerplas verkennen, huur dan onze stoere E-chopper. Marina Mookerplas beschikt over twee E-choppers welke u kunt huren. De E-choppers van Marina Mookerplas zijn compleet uitgerust en zijn perfect om de mooie omgeving van de Mookerplas en Mookerheide mee te verkennen en hebben tot circa 50 km rijplezier zonder bij te laden.

Let wel op om vooraf de E-chopper te reserveren, want vol is vol!

Reserveren huren E-chopper

Via onderstaande reserveringsmodule kunt één van onze twee E-choppers boeken als u in het bezit bent van een brommercertificaat of een rijbewijs. De stoere E-choppers zijn eenvoudig te besturen en zitten zeer makkelijk om een leuke tocht in de omgeving te maken. Download voor vertrek de app Route.nl en kies een van de geweldige routes in de omgeving. De E-chopper kunt u reserveren en is voor 1 persoon geschikt. Via onderstaande reserveringsmodule kunt u kiezen welke dag nog beschikbaar is en reserveren.
Ligplaatsaanvraag Houseboats